Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

GKK ile Blog Turları #19 | Rosie Projesi - Graeme Simsion | Tanıtım ve Çekiliş

18:48 Keiradaisy 0 Comments Category : , , , , ,

rosie projesi pegasus



Kadınları bir türlü anlamayan erkekler ve erkeklerin duygularını tamamen aldırdığını düşünen kadınlar… Rosie Projesi’yle aşkın doğasını çözeceksiniz!
Dâhi genetik profesörü Don. Onun daha önce hiç kız arkadaşı olmamıştır. Bu yüzden sayısal verilere güvenen bir bilim insanı olarak kendisine en uygun kişiyi bulmak için kriterler belirleyip Eş Projesi’ni geliştirir.
On altı sayfalık testteki kriterlere bakılacak olursa bu kişinin bir barmen, sigara ve alkol tiryakisi, dağınık ve hiçbir buluşmaya vaktinde gelemeyen bir kadın olması kesinlikle imkânsızdır.
Ve Rosie... Yukarıda sayılan eleme kriterlerinin hepsi onda mevcuttur. Fakat bir yandan da son derece zeki ve güzeldir. Küçük yaşta evlat edinilmiş genç bir kadın olan Rosie, biyolojik babasını bulma yolculuğunda Don’la karşılaşır. Ve bu karşılaşma, tüm bilimsel gerçekleri teker teker yere sererken tek bir şeyi kesinliğe kavuşturacaktır: Aşkı arayıp bulamazsınız, o beklemediğiniz anda gelip sizi yakalar.

  

Çekilişimiz başladı! Zorunlu olanları yaptıktan sonra isteğe bağlı olan diğer şıklar çıkacaktır. Blog adreslerini takip edip isminizi yazmayı unutmayın. Paylaşım istiyorsa paylaştıktan sonra gönderinize gidin, isminizin altında yazan zamana tıklayın (az önce, 1 dakika önce) ve çıkan adresi yapıştırmayı unutmayın.
Şansınız daha fazla olsun diye hepsini yapmanızı tavsiye ederim. Face sayfamızda da çekiliş devam etmekte. Ona da katılmayı unutmayın.




rosie projesi pegasus

RELATED POSTS

0 yorum