Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Yeni Çıkan - Yakında Çıkacak Kitaplar 3#

11:30 Keiradaisy 0 Comments Category : , , , , , , , , , , ,



 Biri yayınevlerine  dur desin yine yeni kitaplar bizi bekliyor ve alınacak listem gün geçtikçe artıyor.




Maske
postigaAdrian... Bir soy ismi olmaksızın hayatta tek başına tutunmuş güçlü bir erkek. Sahip olamayacaklarını arzularken yıkılan kurallar ve aşılan sınırlarla işlenen bir günah daha önce hiç bu kadar önemli olmamıştı. Maskenin ardına gizlenmiş ihtiyaçlarını saklayabildikçe yıkılmayacağına inanırken, sokakların kanunu aşk kapıyı çaldığında yeterli olacak mıydı?
Jasmine… Hayatından adadığı tek bir geceye ödenen bedellerin altında ezilmiş bir kadın. Arzularına yenik düşmek hiç bu kadar cezbedici olmamıştı. Peki, ya kırılan kalbi? Arzularıyla başa çıkamayan ateşli benliği teslim olduğu aşkın cehenneminde yanarken, maskesinin ardında gizledikleri kaybolan ruhlarına kılavuz olabilir miydi?
"Adrian yangındı! Yakan bir ateş... Tatlı tatlı çıtırdarken bir anda harlanan ve harlandığında yakıp yıkabilen, ardından yeniden başında şarkıların söylendiği bir kamp ateşine dönüşebilen bir yangındı. Şimdi de onun tenini dağlıyordu. Bir yangının aleviydi ruhundan ruhuna akan ve Jasmine yanıyordu. Küle döneceğini bile bile yanıyor, yandıkça harlanıp coşuyordu tükenen yüreği."


Gönülden Bağlı
epsilonNew York Times'ın en çok okunan yazarlarından Mary Balogh, iki aşk arasında kalmış bir kadını büyük bir ustalıkla anlatıyor. Arkadaşlık, sadakat, entrika ve baştan çıkarıcı bir aşk... Üsteğmen Lord Eden, silah arkadaşının karısı Ellen Simpson'ı içten içe arzulasa da ona asla sahip olamayacağını düşünür ve duygularını bastırır. Ta ki Ellen'ın kocası Charlie savaşta ölene kadar…
Ellen, Lord Eden'ın tehlikeli cazibesine daha fazla karşı koyamaz. Fakat kimseyle paylaşamayacağı sırrı yüzünden Ellen, Lord Eden'a kendini tamamen teslim edemez ve her şeye rağmen ondan uzak durmaya çalışır. Büyük bir sır ve giderek yaklaşan skandal… Lord Eden, büyük bir aşk ve tutkuyla bağlı olduğu kadına sahip olmak için bütün bedelleri ödemeye ve her şeyi yapmaya hazırdır.
"Hayatta kalanların görünen ve görünmeyen yaralarını sadece zaman ve sevgi iyileştirebilir. Aile sevgisi, bağlılık, cesaret ve içtenlik ile ilgili içinizi ısıtacak bir hikâye…"
-Jane Bowers, Romance Reviews Today-


Cambaz
postiga
Hükmen mağlup bir evliliğe gizli, büyük bir aşk…

Gecem ve Aktan'ın büyük bir iddiayla değişen hayatını okurken, hem kendini sürekli inkâr eden büyük bir aşka kapılacak hem de âşıkların düştüğü akıl almaz durumlara güleceksiniz.

Sürükleyici kaleminin gücünü kısa zamanda birçok baskı yapan Sahra adlı ilk kitabıyla binlerce okuruna hissettiren Burcu Demet'ten tanıdık kahramanlarla yepyeni bir macera!

Tutkulu bir aşkın kavurduğu Aktan'ın, imkânsıza; Gecem'e olan ısrarı, sonunda her ikisini de vazgeçemeyecekleri bir yolculuğa sürükler. Kahramanlarımız, tüm güçleriyle birbirlerine doğru çekilmeye ne kadar direnebilirler? Mutluluğa doğru sadece umutla değil, aynı zamanda büyük bir inatla koşarken birbirlerine karşı sürekli bir savaşı nasıl sürdürebilirler?
"Bazen, her şeye rağmen yumuşadığını hissediyordu Gecem. O fark etmediği zamanlarda, onu izlerken, o küçük kız oluveriyordu yine. Onun tarafından sevilmeyi hayal ediyordu için için. Ve her seferinde hızla uyanıyordu bu rüyadan. Aktan sevmezdi, onu sevemezdi."


Tatlı Ceza
Aşk sahip olmak değil ait olmaktır
koridor5 sterlin… Yalnızca 5 sterlin karşılığında sözleşme onundu. Cassie köle ticaretinden nefret ediyor olsa da, Virginiadaki çiftliklerinde çalışacak işçilere ihtiyacı vardı ve o adamı ilk gördüğünde ateşler içinde kıvranırken onu o halde bırakırsa ölüme terk edeceğini de biliyordu. Fakat adamın yaraları iyileştikçe ve teninin bronzluğu güneşte daha da belirginleştikçe Cassie, Cole Braden denen bu adamın belgelerde yazılı olandan çok daha tehlikeli olduğunu öğrenecekti - çünkü tek bir bakışıyla nefesini kesiyor ve dokunuşuyla tüm duyularını esir alıyordu.
Kaçırılan, dövülen ve bambaşka bir isim ile çağırılan Alec Kenleigh ise İngilterede yaşamış soylu ve yakışıklı bir beyefendiden Amerikan kolonilerinde çalıştırılmak üzere alınan sözleşmeli bir köleye dönüşmüştü. Onu çiftlikteki herkes Cole Braden olarak biliyordu ve insanların gözünde kadınları baştan çıkarıp hayatlarını karartmakla suçlanan, sürgün edilmiş bir adamdı. Ona sahip olan büyüleyici güzellikteki bir kadına gönlünü kaptırınca, hem aşkına hem de özgürlüğüne sahip olabilmek için gerçek kimliğini ispatlaması gerekecekti. İşte o zaman her şeyi kendi lehine çevirebilirdi…


Kan Kadar Kırmızı
pamuk prensesLumikki Andersson gizemli yalanlar söylemeye alışkındır ama başkalarının işine karışmamak gibi de bir kuralı vardır. Okulun karanlık odasında desteler dolusu kanlı para bulunca bu kural bozulur. Lumikki bir anda kendini katillerin, dolandırıcıların kol gezdiği tehlikeli bir dünyanın içinde bulur. Artık olayları uzaktan izleyen bir seyirci olmaktan çıkarak bir hedef haline gelmiştir ve aklını kullanıp acımasız bir katilden kurtulması gerekmektedir. Ünlü Finli polisiye yazarı Salla Simukka'nın eşsiz gerilim dizisi Pamuk Prenses'in ilk kitabı Kan Kadar Kırmızı'yı okurken tüyleriniz ürperecek!


Kalbi Kırık
epsilonBedlamın güvenli Kuzey Yakasında, bir gökdelenin çatı katında, ailemin belirlediği katı kurallara göre yaşayan 17 yaşında bir kızdım. Bu dünyada beni mutlu eden tek şey baleydi… ta ki tehlikeli Güney Yakasından Gavin adında genç bir ressamla tanışana kadar. Gavin, o güne kadar tanıdığım kimseye benzemiyordu, kısa sürede birbirimizin her şeyi olduk. O korkunç gecede Gavinı benden çaldıklarında aklımdaki tek şey onu kurtarmaktı ama gözlerimi açtığımda kanla kaplı bir laboratuardaydım ve göğsümde bir yara izi vardı. Garip bir deneyin sonucu olarak kalbim benden alınmıştı ama karşılığında insanüstü güçlere kavuşmuştum. Artık almam gereken bir intikam ve suçlulardan temizleyeceğim bir şehir vardı. .

Karanlık Taç
dexxKarşınızda Kralın Şampiyonu Celaena Sardothien. Güzel Ölümcül Efsanevi Celaena şeytanın buyruklarını yerine getiren zalim bir suikastçı mı? Gerçek sevgiyi arayan tutkulu bir âşık mı? Kralın bir numaralı suikastçısı olan Celaena, sarayın en korkulan kadını. Ne kadar kan dökerse o kadar özgür olabiliyor. Ama üstlendiği her ölüm, söylediği her yalan, sevdiklerini tehlikeye bir adım daha yaklaştırıyor. Yüzbaşı Westfall ve Prens Dorian onu korumaya devam etseler de, Celaena korkunç bir gecede, büyük bir trajedi yaşayacak. Celaena ne için savaşacak: Özgürlüğü mü, kalbi mi yoksa krallığının geleceği için mi?



 Robokıyamet
pegasus
“İnsanlar bilmeliler ki ilk başta düşman sıradan şeylere benziyordu: arabalar, binalar, telefonlar. Sonrasında, kendilerini dizayn etmeye başladıklarında, robotlar tanıdık ama çarpık görünmeye başladılar. Sanki başka bir tanrının yarattığı, başka bir evrenden gelme insan ve hayvanlar gibiydiler.”
Yakın gelecekte, kimsenin fark etmeyeceği kesin bir tarihte, dünyamızı yönlendiren göz kamaştırıcı teknoloji bir anda hata vermeye başlayacak. Birleşecek… ve bize karşı çıkacaklar.
İnanılmaz derecede güçlü bir yapay zeka olan Archos, utangaç genç bir çocuk kişiliğinde çevrimiçi olur ve zapt edilemez. İnsanların haberi olmadan akıllı arabaları, elektrik şebekelerini, uçak navigasyon sistemlerini ve bilgisayar ağlarını –hayatımızı yürüten tüm küresel sistemleri- ele geçirmeye başlar.
Çoğu insan çok geç olana dek büyüyen krizden bihaberdir. Sonradan Başlangıç Saati olarak adlandırılan, robot savaşının başladığı zaman, insan ırkı hem büyük bir kıyıma uğrar hem de tarihte ilk kez birleşir.

Robokıyamet, zekâ ürünü, sürükleyici bir destan. Daniel H. Wilson, insanları yok etmeye çalışan robotları olduğu kadar, hayatta kalmaya çalışan insanları ve onların öykülerini de anlatıyor. Bunu yaparken de şu anda etrafımızda bulunan gerçek teknoloji hakkında nefes kesecek çıkarımlarda bulunuyor.



RELATED POSTS

0 yorum