Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Dizi: You're The Worst

21:53 Keiradaisy 0 Comments Category : , ,

You're the worst





Dur sen konuşma, sen konuştukça içim gidiyor. Senden daha kötüsü yok!!

Şu İngiliz aksanına neden bayıldığımı daha doğrusu neden bayıldığımızı hiç bilmiyorum ama Jimmy’nin aksanını duyar duymaz dedim ben bu diziyi beğenirim.Konuya başlamadan söyleyeyim dizi açık sahneler içeriyor. Ciddi bir açıklıktan bahsediyorum burada.








Jimmy –ingiliz aksanına öldüğüm- herkes tarafından en kötüsü olarak bilinen adam. Bunun en büyük nedenlerinden biri çenesini tutamaması, laf sokması. Tabii bu onu daha çekici kılıyor. Eski sevgilisinin düğününde olay çıkarınca eski sevgilisinin kardeşinin en yakın arkadaşı (dıdısının dıdısı) Gretchen ile tanışıyor ve tek gecelik ilişkiler başlıyor. Tabii onlar tek gecelik olduğunu sansın işlerin o şekilde olmadığını kısa süre sonra fark ediyorlar. Anlaşma yapan bu ikili diğer çiftlerden çok uzak, ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar ve müthiş bir uyum içindeler.

Dizi daha çok yeni. 4. bölümü gelmiş bulunmakta. 30 dakika civarında (20 de olabilir bu) yani çok kısa. İmdb puanı 8.1 ki bence gayet yüksek bir puan. Kesinlikle başlayın diziye çok eğlenceli! Adamın lafları, sigara içişi, kızın yaptığı kötü şeylere gülmesi, kızın tavırları, her şeyiyle 
bambaşka bir dizi.

you're the worst

RELATED POSTS

0 yorum