Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Manga: Tonari no Megane-Kun

19:59 Keiradaisy 0 Comments Category : , , , , ,










Tonari no Megane-Kun
Tür: Komedi, Romance, School Life, Shoujo
Yazar: Fujimoto Yuuki
Çizer: Fujimoto Yuuki
Durum: Devam Ediyor
Diğer İsimleri: となりのメガネ君。; 边的眼镜男孩; 내옆의안경소년Tonari no Megane-kun.; My Sweet Neighbor; Near my Four-eyes
                                                                                                                                                                

Bir saniye durun ve şunların tatlılığına bakın!!!

Kış zamanı beş yaşındaki Minami (erkek olan) , ailesini beklenmedik bir kazada kaybedince, ailesinin yakın arkadaşı olan Akiyama ailesi onu evlat edinmeye karar veriyor. 11 yıldır bu evde kalan Minami - kıyamam ağlak bir şey- artık 16 yaşında bir delukanlı.Kız da tam tersi bildiğin erkek fatmaymış küçükken ve hala da biraz öyle. Hep Kuriko korurmuş Minami'yi.


Minami büyümüş şimdi, o kadar ağlayan bir tip olmasına rağmen, şu yanında rahat ettiğiniz tiplerden ve oldukça popüler olmaya başlıyor. Kuriko kıskandı mı ne? Diyeceğim ama yok. Bu sefer aşık olan Minami’miz. Küçüklüğünden beri kalbinde hep Kuriko var ve bir süre sonra artık bunu saklayamaz hale geliyor.

Ve sonuç olarak Minami hafiften kızı öpmeye kalkıncaaaa bir kafa yiyor, daha sonra da gelsin koşturmalar, görmezden gelmeler. Tabii bu iki sayfa falan sürüyor delirmeyin.  Sonuçta kaçması falan hep aşkını kabul edememekten.

Bir de şu gözlük olayı var. Bu kızlar Minami'nin gözlüğüne takmış durumdalar, gözlüklü erkek yakışıklılığı diye tutturmuşlar. Halbuki Minami'nin gözler sapasağlam. Babasından yadigar diye bir de Kuriko ile alakalı bazı nedenlerden dolayı takıyor gözlüğü.

16 yaşında olan bu iki gencin sıcacık aşk hikayesini konu alıyor manga…  Bazı yerlerinde üzüldüğünüz, aşkları karşısında duygulandığınız çok tatlı bir hikaye. Hala devam ediyor, bana da beklemek kalıyor. 

birkitapdelisibirkitapdelisi


                                          birkitapdelisibirkitapdelisi

Şunların sevimliliğine bakın ya. Benim çocukluk arkadaşımı nereyye sakladınız!! Bulan getirsin O.O
Bir de şöyle bir durum var hep kardeşim ama kan bağımız yok diye  bahsediyor. Arkadaş gözüyle baksana sen şu işe... Aile öğrenince ne yapacak çok merak ediyorum O.O


RELATED POSTS

0 yorum