Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Yeni Yeni Mangalar

18:20 Keiradaisy 0 Comments Category : , , ,





Hızımı kesemedim iki tane mangayı aynı yazıda tanıtmaya karar verdim.. Millennium Snow (vampir-kurtadam-insan klasiği) ve Komomo Confiserie (zengin kızın fakirliğe sürüklenmesi) bu günkü yazımın konukları olacak.

MILLENNIUM SNOW



Birinin hastanenin çatısından atladığını gördüğünüzde illaki de gidip bakmak gerekir değil mi?Öldüğünü ya da çok kötü bir şekilde yaralandığını görmeyi beklediğiniz halde hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkıp bir de size bana dokunma çirkin kadın diye bağırırsa ne hissedersiniz?Üstüne hakarete devam edip size sakın beni sizin gibi zayıf karakterli insanlarla aynı kefeye koyma derse?




















17 yaşında ki Chiyuki Matsuoka'nın doğuştan kalbinde problem var ve doktorlar gelecek kışı (karı)
 göremeyeceğini söylüyorlar. Touya ise (hakaret eden) 18 yaşındaki kandan nefret edip içmeyi reddeden, kanını bir insanla paylaşsa (kan değişimi)binlerce yıl ikisinin de yaşamasına imkan sağlayabilecek bir vampir.

Çizimleri çok güzel değildi en başlarda ama 11. bölümden sonra çok iyi olmuş. Çizimler iyileştiği gibi karakterlerin davranışları da değişmiş. Okuyun yani

11. bölümde bu hale geliyor:






KOMOMO CONFISERIE


Natsu, eskiden zengin olan ama şimdi her şeyini kaybetmiş Komomo'yu buluyor. Natsu, Komomo'nun çocukluğunda eziyet ettiği bir nevi kölesi. Natsu büyümüş, boylanmış, yakışıklı bir tatlıcı olmuş ve kendine bir "bakery" açmış. Artık burada tatlılarını yapıyor ve Komomo'yu şımarıklığından kurtarmaya çalışıyor.
Ha unutmadan oğlumuz tam bir S. Kıza eziyet etmeye bayılıyor. Onun haricinde kimse eziyet edemez tabii. Minami Makini imzalı bu manga şu anda 6. bölümünde. Tür romantik, shoujo ve komedi.

-spoiler-
En son yayınlanan bölümde sırıtmadan edemedim. Kızın çifte buluşmaya gideceğini duyan Natsu bardağı kırıyor eliyle! O surat ifadesi...
Bu arada kıza ilk başta sinir 
olabilirsiniz ama yetişme tarzı bu ve kendine değiştirmek için çok uğraşıyor. Yani sonraki bölümlerde insana benziyor merak etmeyin.
-spoiler-







RELATED POSTS

0 yorum